Skip to main content

Si hi ha dos mesos en què la clementina d’Alcanar és especialment bona aquests són el novembre i desembre. La varietat amb més quilos de producció al nostre poble i la més característica de totes les nostres, la clemenules, es troba en el millor moment.

A Alcanar ho sabem bé i per això el municipi converteix aquest producte en el centre d’interès.

Al novembre s’organitzen les jornades citrícoles, que aquest any han celebrat la seva XXVI edició, unes més que consolidades jornades tècniques que agrupen productors locals i d’arreu del territori organitzades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col•laboració de l’IRTA i l’Ajuntament d’Alcanar.

Per donar a conèixer més un producte tan nostre i descobrir nous usos d’aquesta fruita els restauradors del municipi també sumen els seus esforços per aconseguir promocionar i diversificar l’ús de la clementina.

Del 22 de novembre i fins al 22 de desembre de 2019 tindran lloc les XXVI Jornades Gastronòmiques de la clementina.

Què espereu per provar-les?

Close Menu

Contacte

J Subirats
info@jsubirats.com
T: +34977730199
M: +34676571609
43530 Alcanar (Tarragona)

Contact

J Subirats
info@jsubirats.com
T: +34977730199
M: +34676571609
43530 Alcanar (Tarragona)