Valley Gold
La mandarina Valley gold® és una varietat de segona campanya, de forma una mica ovalada amb una pell molt resistent i tonalitats de color vermell intens i taronja vermellós, el seu contingut en sucs és molt elevat i el manté durant un període llarg, la seva acidesa fa que el grau Brix perduri, té la polpa de color vermell i molt bon sabor.
Temps de recol·lecció de mitjans del mes de desembre fins a finals del mes de febrer
TANGO® o TANGOLD®
La mandarina Tango® o Tangold® és una varietat de segona campanya de forma ovalada pell fina i color vermell, es pela molt bé i el contingut de suc és molt elevat.

Leanri
La mandarina Orri® és una varietat de segona campanya de forma arrodonida pell una mica rugosa de color taronja pàl·lid, es pela bé i el contingut de suc és molt elevat amb un grau Brix elevat i una textura de polpa extraordinària.

Tan Gold
La mandarina Tango® o Tangold® és una varietat de segona campanya de forma ovalada pell fina i color vermell, es pela molt bé i el contingut de suc és molt elevat.

Nadorcott® O Clemcott®
La mandarina Nadorcott és una varietat de segona campanya de forma ovalada pell fina i molt resistent de color vermell, es pela molt bé i el contingut de suc és elevat, pot tindre llavors (si es comercialitza amb el nom Clemcott® garanteixen que no tindrà llavors). Té un sabor similar a la Tangold.

Orri
La mandarina Orri® és una varietat de segona campanya de forma arrodonida pell una mica rugosa de color taronja pàl·lid, es pela bé i el contingut de suc és molt elevat amb un grau Brix elevat i una textura de polpa extraordinària.

Spring Sunshine
La mandarina Spring Sunshine® és una varietat de forma ovalada pell fina i color taronja, pela amb facilitat el contingut del grau Brix és extraordinari, la polpa té una textura cruixent amb un nivell de suc molt elevat i un sabor diferent i molt agradable. Pot presentar una o dues llavors.

Ortanique
La mandarina Ortanique és una varietat de forma ovalada pell fina de color taronja, pela amb dificultat i no té llavors amb un alt contingut de suc.
